Twee vliegen in een klap met een paraplu bedrukken

parapluTwee vliegen in een klap met een paraplu bedrukken

 

Voor je bedrijf moet je soms zakelijke keuzes maken, en hou je je in het kader daarvan bezig met dingen die je nooit eerder onder ogen bent gekomen. In mijn geval betreft dat bijvoorbeeld het paraplu bedrukken, waarvoor ik vanochtend de nodige stappen genomen heb. Nooit eerder heb ik me met paraplu bedrukken bezig gehouden en het duurde dus ook even voordat ik doorhad wat te doen en waar te zijn. Ik heb een bedrijf dat inmiddels tot het mkb behoort, met rond de dertig werknemers en een steeds en almaar groeiend klantenbestand. We breiden enorm uit en hebben dat in de afgelopen jaren ook al stelselmatig gedaan. Nu leek het paraplu bedrukken mij een goed idee om al onze klanten cadeau te doen, een onmisbaar accessoire hier in ons regenachtige land. As we speak regent het weer pijpenstelen en ik weet precies hoe mensen er in andere kantoren bij zitten want het zal op eenzelfde manier zijn zoals hier, de helft is de paraplu vergeten en als men de deur uit moet leent men er altijd een van elkaar. Hoe beter reclame te maken dan andere bedrijven en particulieren een paraplu te geven, want wat een dankbaar accessoire is het in tijden als dit. Bovendien ziet iedereen op straat het logo van je bedrijf ook nog eens voorbij komen, wat het al helemaal twee vliegen in een klap maakt! Wees dus verstandig en volg mijn voorbeeld, is mijn tip aan andere ondernemers.