Wanneer je je proefschrift wilt laten drukken, is het belangrijk dat alles perfect is. Gelukkig kan je daarom terecht bij proefschriftenprinten.nl! Bij ons is het mogelijk om je proefschrift te laten drukken in zowel grote als kleine oplages, waarbij je een zeer persoonlijke service kunt verwachten om uiteindelijk tot een uitstekende kwaliteit te komen van je gedrukte proefschrift. Bovendien worden alle projecten bij ons ontzettend snel geleverd, zodat je er zeker van kan zijn dat het op tijd aankomt en klaar is om uitgedeeld te worden voor de verdediging. 

Proefschrift drukken voor een scherpe prijs

Bij proefschriftenprinten.nl kan je verwachten dat het drukken van je proefschrift voor een waanzinnig scherpe prijs voor elkaar kan komen. Wat kan je verwachten voor deze prijs? Wij regelen dan de levering van jouw proefschrift inclusief gratis uitnodigingen, stellingen, interactieve PDF, volledige proefdruk, omslag lay-out én levering op 1 adres in Nederland. Dat is pas service. Wanneer je benieuwd bent naar onze gunstige tarieven, kan je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Dan ontvang je binnen één werkdag een vrijblijvende prijsopgave wanneer je de specificaties hebt ingevuld. 

Begeleiding en advies

Proefschrift drukken? Wanneer je naar ons toekomt voor het drukken van je proefschrift, dan kan je persoonlijke begeleiding en advies van ons verwachten. Wij gaan namelijk een stapje verder bij het drukken van je proefschrift. We kunnen je helpen met de tijdsplanning, en produceren alle proefschriften volledig in ons eigen huis, waardoor we heel snel en efficiënt kunnen werken. Ben je zelf niet in staat om de lay-out van het binnenwerk en de kaft op te maken? Dan kan je gewoon onze vormgevers inschakelen om dit voor je te doen. 

Complete proefdruk en een razendsnelle levering

Voordat we beginnen aan de definitieve proefdruk van je proefschrift krijg je eerst van ons een complete proefdruk ter controle. Dit boekje kan je zelf op je gemak nog een keer doorlezen om te kijken of alles klopt, en alles naar wens is. Wanneer je graag nog wijzingen wilt doorvoeren, dan kunnen we dat voor je regelen. Wanneer je tevreden bent, kan je alle proefschriften laten drukken.