Vergroot de exposure van je bedrijf via digitale magazines

Vroeger kon je alleen via de tv reclame maken en via fysieke media zoals advertenties in kranten of magazines. Ook billboards behoorden tot de opties en het was hierbij altijd van belang om de reclame op de juiste locatie te plaatsen waar de doelgroep het zou zien. Als de doelgroep voornamelijk bestaat uit tieners, dan is het niet zo zinvol om de reclame in te voegen tussen de dag tv reclames. Geen tiener die daar naar kijkt. Maar in vroegere tijden was het wel handig om zulke reclames te plaatsen in magazines als de Break-Out!. Maar tijden veranderen. Je kunt nog steeds de exposure via magazines vergroten, maar je doet er goed aan om dan te kiezen voor digitale magazines. Je bereik is dan vele malen groter en de kans dat men de digitale magazines leest is ook heel groot. Internet is immers binnen ieders handbereik, maar een gewoon fysiek magazine natuurlijk niet. De Break-Out! van hierboven bestaat niet eens meer. Dat is ook niet zo gek, want als je duizenden en soms zelfs miljoenen mensen tegelijk kunt bereiken via 1 digitale magazine, waarom zou je dan nog in de weer gaan met fysieke media? Maar digitale magazines moeten nog wel gemaakt worden en ze moeten worden voorzien van relevante inhoud. Je kunt natuurlijk gemakkelijk een magazine opstellen en dat de ether in sturen, maar als niemand er naar kijkt, dan heb je er nog niks aan. Dus voordat je zelf een poging waagt met het maken van digitale magazines, is het beter om een professioneel bedrijf in te schakelen. Zo kun je bijvoorbeeld een beroep doen op quickworks. De experts van quickworks kunnen voor jou aan de slag om met het maken van mooie effectieve magazines. Het is dan ook belangrijk dat je samen met quickworks om de tafel gaat zitten, zodat je samen met de designers kunt kijken wat de opties en mogelijkheden zijn. Je wilt bijvoorbeeld magazines maken voor een product presentatie of een personeelsuiting. In dat geval moet het magazine wel voldoen aan bepaalde eisen. Dus het is goed om alles goed af te stemmen, zodat je zeker weet dat het ook echt goed komt met je digitale magazines. Daarom is het sowieso verstandig om van te voren alles goed te bespreken en ook vooral om je eigen wensen door te geven, zodat de digitale magazines op optimale wijze kunnen worden vormgegeven. 

Regel je digitale magazines via de service van quickworks

Als je op zoek bent naar een manier om je digitale magazines vorm te geven via een professional, dan kun je zoals gezegd een beroep doen op quickworks. Je kunt via de site van quickworks.nl meteen zien wat e opties zijn en wat voor soort digitale magazines je zoal kunt maken. Denk aan artikelen met: 

  • Foto’s 
  • Animaties
  • Geluidsfragmenten

Uiteraard kun je dit soort zaken ook allemaal combineren tot 1 mooi digitaal magazine. 

Neem contact op met quickworks

Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden voordat je meteen langskomt, dan kun je uiteraard ook altijd even contact opnemen met een medewerker van quickworks.