Wilt u professionele personeelsfoto’s op uw site plaatsen?

Het afgelopen jaar hebben wij heel veel nieuwe mensen kunnen aannemen omdat wij merkten dat er heel veel nieuwe projecten op de rol stonden en wij dus mogelijkheden hadden om meer mensen aan te nemen. Ik ben toen gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat ik deze mensen ook goed op onze site kon presenteren omdat ik gemerkt heb dat het voor veel klanten fijn is om te weten met wie zij eigenlijk samenwerken. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat ik goede personeelsfoto’s kon laten maken omdat ik het belangrijk vind dat hier eenheid in zit. Veel bedrijven werken met personeelsfoto’s die de personeelsleden zelf gemaakt hebben en dat is iets waar je echt niet vrolijk van wordt. Iedereen komt dan namelijk met andere soort foto’s aanzetten en daardoor heb je uiteindelijk een ratjetoe aan foto’s op je site staan en het enige wat je daarmee laat zien is dat je niet heel geordend kunt werken, althans dat is mijn mening. Ik ben daarom gaan kijken of wij een bedrijf konden vinden dat voor ons mooie personeelsfoto’s kon maken en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site JLF.nl kon gaan. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden voor mensen die graag personeelsfoto’s willen laten maken die mooi zijn, maar die ook uniek zijn. Je moet er namelijk ook weer voor zorgen dat je geen personeelsfoto’s laat maken die heel saai zijn want dat maakt ook geen indruk op je klanten. Vandaar dat wij zijn gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat wij leuke, doch professionele personeelsfoto’s konden laten maken en bij de mensen van JLF.nl waren wij geheel aan het juiste adres. Mocht u daarom ook graag een keer willen weten wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden, dan raad ik u aan om even naar deze site te surfen. U zult zien dat wanneer u hier gaat informeren naar de mogelijkheden, u heel leuke ideeën te horen krijgt.

Wij lieten hier onze personeelsfoto’s maken

Wij hebben deze mensen ingeschakeld om een keer een sessie met ons te doen en wij zijn blij dat wij deze mensen benaderd hebben. Wij hebben hier heel mooie personeelsfoto’s kunnen laten maken en deze staan heel goed op onze site. Wij merken dat onze klanten het fijn vinden om te zien met wie zij werken en voor ons is het ook een manier om ons bedrijf heel goed te kunnen presenteren. Het mes snijdt dus aan twee kanten en dat allemaal dankzij het goede werk van de mensen van JLF.nl.

Wilt u ook een shoot plannen?

Mocht u ook een shoot willen plannen, dan kunt u:

  • Even naar de site JLF.nl surfen
  • Bekijken wat deze mensen voor u zouden kunnen doen
  • Een keer contact opnemen om te horen welke ideeën deze mensen voor u hebben

Ik hoop dat u hier ook kunt vinden wat u nodig heeft om goede personeelsfoto’s te laten maken. Deze mensen denken graag met u mee over uw plannen.

Lees meer…