Op zoek naar een fotograaf in Ede?

Bent u op zoek naar een fotograaf in Ede? Oh Belle is hier gevestigd maar is bereid om naar diverse locaties in het land te reizen. De eigenaresse van Oh Belle fotografie is Corine en via haar fotografie wil zij graag uw persoonlijke (levens)verhaal vertellen. In iedere foto vindt u de emoties terug die op het moment plaatsvonden en op deze manier kunt u belangrijke momenten in uw leven herbeleven.

Fotograaf in Ede gezocht voor bruidsfotografie

Bent u op zoek naar een fotograaf in Ede voor uw belangrijke dag? Oh Belle fotograaf legt graag de bijzondere momenten op deze dag voor u vast. Van het begin dat iedereen het bruidspaar voor het eerst ziet tot op de laatste momenten dat u afscheid neemt van het gezelschap. Bij mij draait het erom dat de foto’s zo spontaan mogelijk zijn – daarom is er geen script of plan van tevoren zodat de foto’s zo oprecht mogelijk worden. Als u mij inhuurt voor een reportage dan kunt u zelf bepalen hoe lang ik blijf. Gemiddeld is dit tussen de tien en veertien uren zodat we zo veel mogelijk mooie momenten kunnen schieten en vastleggen. Hiervoor wordt een tarief gevraagd van 125 euro per uur.

Wat zijn de specialisaties van Oh Belle fotografie?

Naast het fotograferen van bruiloften zijn er nog een aantal andere specialiteiten waarvoor je mij kunt boeken. Een zeer populaire categorie is de ‘newborn’ categorie. Hierbij wordt het verhaal verteld van jullie leven – samen met jullie (pasgeboren) kindje. Ook kunnen broertjes en zusjes op de foto’s komen te staan, als u dat wenst. Voordat de baby is geboren, kunt u Oh Belle fotografie ook inhuren voor een zwangerschapsshoot. Dit kan samen met de partner maar ook alleen – op welke plek u ook maar wenst. De zwangerschap is een bijzondere periode, daarom kan het fijn zijn om later terug te kunnen blikken op deze tijd. Verder kunt u bij Oh Belle terecht voor gezinsfotografie of een loveshoot: ook leuk als cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag of jubileum. Kijk voor meer informatie op de website van Oh Belle fotografie.