Fotoshoot nabij Dordrecht met de hele familie laten maken

fotoshoot nabij Dordrecht

Fotoshoot nabij Dordrecht, al heel erg lang wilde mijn ouders een foto van onze familie. Dit omdat er in de familie een aantal kinderen waren bijgekomen. Mijn ouders hadden al wel een gezinsfoto van mij en mijn broer in de kamer hangen, maar dan zonder hun kleinkinderen. Inmiddels heeft mijn broer al twee kinderen gekregen en ik zelf één. Daarom zijn mijn man ik op zoek gegaan naar een goede fotograaf. Via het internet kwamen wij terecht op de website van: Artastiek Fotografie. Deze fotograaf is gevestigd in Zwijndrecht en voor ons allen goed bereikbaar. Wij hebben dan ook gelijk contact opgenomen met dit bedrijf.

fotoshoot nabij Dordrecht

 

Professionele fotograaf voor een fotoshoot nabij Dordrecht

Tijdens een gemaakte afspraak hebben wij onze wensen besproken. Hierin kon de fotograaf veel voor ons betekenen. Wij hebben een afspraak gepland met een datum waar iedereen tegelijk kon komen. Er zijn foto’s gemaakt met alleen het gezin van mijn broer, foto’s van mijn gezin en een foto met de twee families samen. De fotograaf werkte met professioneel apparatuur en het resultaat was schitterend. Mijn ouders waren heel erg blij met de foto’s en hebben een mooi plekje gekregen op de wand van de woonkamer. Wil jij ook een fotoshoot nabij Dordrecht laten maken? Neem dan vooral een kijkje op deze website van dit bedrijf.