Het laatste afscheid. Een moeilijk moment. Er gebeurt veel en u moet van alles regelen.
Hierbij voeren emoties de boventoon, waardoor u sommige situaties maar half beleeft. Vooral tijdens de uitvaart wordt u overmand door emoties en gaan uw gedachten naar de mooie herinneringen. Maar er gebeurt meer, vaak meer dan u op dat moment kunt waarnemen. Kiest u voor uitvaartfotografie, dan weet u zeker dat deze bijzondere momenten worden vastgelegd. En dat u ze later nog eens rustig kunt terugkijken op een tijdstip dat het u uitkomt…

Herinneringen aan een passend afscheid

Uitvaartfotografie, respectvol en mooi vastgelegd, draagt bij tot een betere rouwverwerking. Herinneringen aan een dierbare komen weer tot leven en laten u terugdenken aan hoe het afscheid verliep. De bijzondere momenten, de aanwezigheid van familie en vrienden, de sprekers en het bewijzen van de laatste eer. Een goede uitvaartfotograaf legt precies de juiste momenten vast.

Zo kunt u de dag eenvoudig herbeleven. Bovendien is het een mooi aandenken voor mensen die niet bij het afscheid aanwezig konden zijn, of voor de kinderen die op dat moment nog te jong waren.

Door vooraf een kijkje te nemen in eerder werk van de fotograaf, bent u verzekerd van de uitvaartfotografie die bij u past.Uitvaart

Precies zoals u het wilt

Een uitvaart kan een prachtige gebeurtenis zijn, ondanks het verdriet.

Gezien de mogelijkheden die er tegenwoordig zijn, kunt u een afscheid beleven dat geheel naar wens is, met waardevolle momenten. Natuurlijk, emoties voeren de boventoon, maar na verloop van tijd is een rouwboek, gemaakt van de uitvaartfoto’s, een perfecte manier om op uw gemak op het mooie afscheid terug te kijken en te denken: “Vaarwel mijn liefste”.