Mag ik even voorstellen, Valenza Fimex

Valentijn van Zanten, oftewel Valenza Fimex biedt sinds 2004 een vakkundig pakket aan voor fotografen. Zelf heeft hij deze kennis opgedaan door zijn studie fotonica, in de richting fotografie, aan het Technische College te Ede.  Nadat hij zijn studie had afgerond vond hij werk bij de groothandel in fotografie bij de firma  Fimex in Amsterdam.  Omdat tegenwoordig veel fotografen de stap naar digitaal fotograferen hebben gemaakt was veel vraag naar hulp en begeleiding hiervoor. Dit was dan ook een reden dat Valentijn zelfstandig verder is gegaan om mensen te kunnen helpen met deze omschakeling naar digitaal fotograferen. 

Goede hulp van technische ondersteuning met name gericht op de digitale praktijk van fotografen

Sinds ikzelf ook ben overgestapt op het digitale fotograferen en hiervoor de hulp van Valenza Fimex heb ingescahkeld is er voor mij een wereld open gegaan. Voorheen maakte ik foto’s met een normaal fototoestel, maar sinds ik over ben gegaan op de digitale manier van foto maken is het voor mij ook een stuk leuker geworden. Behalve dat je de foto’s makkelijk kan bewerken zie je ook meteen het resultaat.

Tegen een standaard uurtarief van € 72,00 en voorrijkosten van € 15,00 voor Amsterdam en omgeving, kan je de hulp van Valentijn inschakelen. Deze hulp is zelfs op afstand mogelijk via TeamViewer software.