Fototassen voor mijn camera’s

Fototassen voor mijn camera’s

Ik heb meerder camera’s en ik heb daar ook fototassen voor nodig. Ik heb alle fototassen gekocht bij de mediamarkt, omdat ze daar in de opruiming waren. Ik hou er van om hele mooie foto’s te maken en ik ga ook nooit weg zonder één van mijn camera’s. Ik heb wel vijf fototassen met camera’s erin. Ik ga ook vaak naar mooie landen op vakantie op foto’s te kunnen maken, ik probeer dan ook altijd om de mooiste plekken op te kunnen zoeken van die landen waar ik dan ben. Om alle fototassen mee te kunnen nemen heb ik altijd een hele grote tas bij me, waar dan alle fototassen met camera’s in zitten. Ik ben ook heel zuinig op mijn fototassen en mijn camera’s. Binnenkort ga ik samen met een vriendin op vakantie die ook gek is van foto’s maken, zij heeft ook vier camera’s met fototassen. Ik ben zo blij dat ik haar heb leren kennen, het is ook veel leuker om samen foto’s te maken en we komen op zulke mooie plekken dat je soms ook op de foto wilt en met z’n tweeën kan dat dan ook echt. Dit jaar gaan we naar Australië en we gaan ook daar hele mooie plekken bezichtigen. Natuurlijk gaan alle fototassen met de camera’s ook mee en gaan we heel veel mooie foto’s maken. Ik heb er al heel veel zin in en ik kan niet wachten tot het zover is. Mijn ouders hebben het er nog steeds wel een beetje moeilijk mee dat ik alleen maar naar mooie landen ga om foto’s te maken, maar dat is iets wat ik echt heel leuk vind en dat weten ze ook en daarom laten ze mij ook altijd gaan. Binnenkort wil ik twee fototassen weg doen om één grotere fototas aan te gaan schaffen, waar dan twee camera’s in kunnen.