Een trouwfotograaf vinden: online portfolio

Een trouwfotograaf DSC6266webvinden: online portfolio

Een huwelijk plannen kost veel tijd, geld en moeite. Daar heb ik mee te maken gehad recentelijk. Ik schrok van hoe lastig het alleen al is om een goede trouwfotograaf te vinden. Maar er zijn nog veel meer dingen waar je wakker van ligt. Het is allemaal zo veel werk. Een mooie taart vinden die aan je wensen voldoet is ook een hele klus. Alles is zo standaard en ik wilde heel graag een apart huwelijk. Ik wilde iets wat ik nog nooit had gezien en dat kostte me een heleboel moeite. Een taart heb ik uiteindelijk gevonden, omdat een vriendin van me ook huwelijkstaarten kon maken. Maar er komt natuurlijk nog veel meer kijken bij een huwelijk. Een trouwfotograaf vinden was misschien nog wel het lastigst van alles. Dat is niet omdat er zo weinig trouwfotografen zijn, maar meer omdat wij een heel specifiek idee hadden van wat we wilden. Veel trouwfotografen doen ongeveer hetzelfde. Daar hadden we geen zin in. We wilden een uniek huwelijk en dus ook unieke foto’s. Een trouwfotograaf vinden die dat kan was lastiger dan we dachten. Gelukkig hebben ze allemaal een website tegenwoordig. Op die website staat heel vaak ook een portfolio. Dat scheelt een hoop gedoe want zo hoef je niet eens contact op te nemen om te kijken of een trouwfotograaf geschikt is of niet. Het scheelde ons een hoop moeite. Uiteindelijk hebben we een heel goede trouwfotograaf gevonden die ons dolbij heeft gemaakt met zijn prachtige foto’s.