Gezocht: Fotograaf Dordrecht

logo-solo-e1434013131907Ik ben op zoek naar een goede fotograaf echter begint dan pas mijn zoektocht. Ik wilde er wel voor zorgen dat het vrij in de buurt is zodat we er niet te lang over hoeven te rijden. Door te zoeken op het internet ben ik terecht gekomen bij Fotograaf Dordrecht, oftewel fotograaf Calimero. Bij hen kon ik terecht voor al mijn vragen en ook mijn wensen waren goed te bespreken met hun. Het ging er bij mij met name om mijn kinderen, wilde hun gezamenlijk op een goede collage krijgen zodat we dit in huis kunnen ophangen. Uiteraard met het hele gezin op de foto was ook een van de belangrijkste gebeurtenissen wat ik wilde zien. 

Gebruik van attributen was geen probleem.Fotograaf-dordrecht

Ikzelf wilde met mijn vrouw ook samen op een foto. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om het in een mail te zetten en dit door te sturen naar Fotograaf Dordrecht. Hiermee wisten we zeker dat het goed en duidelijk was voor zowel de fotograaf als voor ons. Als reactie hebben we te horen gekregen dat het absoluut geen probleem is en of we interesse hadden om op de foto te gaan met attributen. Klinkt erg vreemd in de oren maar dat was het beste antwoord wat we wilde lezen!Babyfotografie-300x300