Een persoonlijk gedenkteken met Porseleinen foto’s

Er zijn diverse mogelijkheden voor het realiseren van een persoonlijk gedenkteken. Naast een persoonlijke inscriptie en individueel samengestelde grafmonumenten, is het ‘gezicht geven aan’ het gedenkteken vaak gewenst. Dit realiseert een meer persoonlijk gedenkmonument, voor een unieke & persoonlijke herinnering aan uw geliefde dierbare. In het geval van deze wenst wordt vaak gekozen voor een porselein foto. Een foto op porselein is een prachtig object op zichzelf, maar kan ook gebruikt worden voor het personaliseren van een gedenkmonument.

Uitvaart

Ook in het geval van een crematie kan een porseleinen foto onderdeel uitmaken van de tastbare herinnering. Deze kan in combinatie met een (mini) urn of een mooi assieraad een vaste plek in huis krijgen. Hierbij wordt een mooie foto van uw overleden dierbare gecombineerd met een vorm van asbestemming.

De mogelijkheden met betrekking tot soorten porseleinen foto’s zijn groot, waarbij UitvaartUniq.nl bewust gekozen heeft voor een beperkt aantal vormen (ovaal, vierkant, rechthoek, rond en hartvormig), drie groottes per vorm, keuze uit een zwart-wit of kleurfoto en twee afwerkingsmogelijkheden; rond of met een witte boord. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk, dus heeft u specifieke wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Over UitvaartUniq.nl.

UitvaartUniq.nl is de Nr.1 uitvaart webwinkel van Nederland. Wij leveren prachtige uitvaartartikelen, voor een dierbare herinnering. Naast een uniek assortiment van urnen en assieraden, bieden wij ook grafdecoratie artikelen. Ook het bestellen van een foto op porselein voor bij het graf bij UitvaartUniq.nl gaat eenvoudig, waarbij wij garant staan voor Eerlijke prijzen. U vindt op onze webshop een prachtig assortiment porseleinen foto’s en wij zijn u graag van dienst met een advies op maat.