Een mooie drone reportage

Wil jij een keer een unieke drone reportage laten maken, dan ben je bij Foto Paul aan het juiste adres. Omdat ik altijd bezig ben om bepaalde gebeurtenissen in het leven van mijn zoontje vast te leggen voor later, kreeg ik een geweldig idee. Aankomend weekend viert mijn zoontje zijn 10e verjaardag, een hele mijlpaal. Normaal loopt opa of één van de andere feestgangers met een camera ertussen om alle leuke kiekjes te maken, maar dat wilde ik deze keer ook op een ander manier laten doen. Hiervoor heb ik met de fotograaf Paul een afspraak gemaakt.  

Wat een geweldige shoot

De verjaardag van mijn zoon was zeer gezellig. Mooi weer en leuke mensen aanwezig. Iedereen vermaakte zich prima en ook de cadeautjes waren allemaal heel erg leuk. Maar wat onze zoon niet wist was dat er een drone reportage gemaakt werd van deze dag.  Wij hadden de afspraak gemaakt om alles zo goed mogelijk vast te leggen en niet met een camera vanaf de grond, maar eentje vanuit de lucht. 

Wij zijn een paar dagen verder en het leukste cadeautje kunnen wij nu aan onze zoon geven. Samen met de familie hebben wij deze shoot bekeken en zo nog een keer de verjaardag kunnen beleven, Wat een geweldige beelden zijn er gemaakt.