De Max ballonnen maken een goede reclame

Kijk hier eens naar de Max ballonnen en dan met name de ballonnen met logo, en bedenk je voor welke doeleinden je deze kunt bestellen. Voor de prijs hoef je het immers niet te laten. Ik kan als tevreden klant meepraten over de bestelling die ik hier heb gedaan. Daarom mag deze goede tip niet ontbreken op mijn site. Omdat ik voor de fotografie een erg leuke actie had bedacht ben ik reclame gaan maken door ballonnen hiervoor uit te delen die waren voorzien van een boodschap en ons logo. En dankzij dit erg simpele idee heb ik een erg goede reclame gemaakt.  

Deze site zal ik zeker vaker gaan bezoeken

De Max ballonnen zijn te verkrijgen in veel verschillende kleuren en vormen. Op deze site kun je dankzij de vele mogelijkheden vanzelf jouw gewenste keuze maken en vinden. Toen wij de bestelling binnen hadden konden wij direct gaan beginnen en ondanks dat het enkel gaat over een ballon kregen wij erg leuke en spontane reacties van de mensen. Het voorjaar staat voor de deur en daarom is het tijd voor een leuke buiten- shoot, Ik ga er vanuit dat de ballon een breder publiek heeft getrokken dan een ouderwets artikel in de krant. Ik denk dat wij deze site zeker nog vaker zullen bezoeken om de handige en leuke gepersonaliseerde relatiegeschenken.