loveshoot

Ben jij ook zo verliefd en wil jij niets anders dan een mooie loveshoot laten maken, dan ben je bij  Fotostudio XL aan het juiste adres.  Om mijn vriend te verrassen had ik online bij deze studio een afspraak gemaakt. Ik weet dat hij dit niet echt leuk zal vinden, maar zodra hij het resultaat ziet zal hij het fantastisch vinden. 

Precies op de afgesproken dag had ik mijn vriend met een smoes de stad ingelokt. Toen ik op een gegeven moment voor de etalage van deze zaak stopte keek hij mij vragend aan. ‘Wat moeten wij hier nu doen?” loveshoot

Een zeer mooi resultaat

Normaal gesproken kan je een loveshoot op een mooie locatie laten doen. Maar omdat het al moeilijk genoeg was om mijn vriend met een smoes de stad in te krijgen had ik besloten om deze maar in de studio te laten maken. De fotograaf had genoeg mooie achtergronden waarvoor wij konden poseren. In het begin was mijn vriend niet echt blij met mijn idee, maar tijdens de sessie zag je hem steeds meer gaan stralen.

Het resultaat was ook bijzonder mooi. Uit de gehele sessie hebben wij meerdere prentjes gekozen en deze hebben wij in laten lijsten en boven onze bank gehangen.